Koronavirus ili ne? Šta se dešava na setu serije Hercai?!

Koronavirus je pretnja širom sveta, pa tako i na snimanjima turskih TV serija. Mere prevencije se poštuju na svakom koraku, ali ipak dođe do kriznih situacija na setu. Jedna takva upravo se događa na snimanju serije Hercai. Bračni par koji radi na snimanju ovog projekta se nije osećao dobro. Snimanje je prekinuto istog momenta kada ...

Koronavirus ili ne? Šta se dešava na setu serije Hercai?!

Koronavirus je pretnja širom sveta, pa tako i na snimanjima turskih TV serija.

Mere prevencije se poštuju na svakom koraku, ali ipak dođe do kriznih situacija na setu. Jedna takva upravo se događa na snimanju serije Hercai. Bračni par koji radi na snimanju ovog projekta se nije osećao dobro. Snimanje je prekinuto istog momenta kada su oni saopštili kako se osećaju. Svi članovi tima sa seta su podvrgnuti testiranjima na koronavirus. Kao rezultat – dijagnoza bračnog para nije potvrđena, tj. nisu bili pozitivni na koronavirus.

Ipak, radost producenata bila je kratkog daha. Glumac Macit Sonkan, koji u seriji tumači lik deke Nasuha je hospitalizovan u jednoj od klinika u Mardinu. Sonkanu je dijagnostifikovan koronavirus!

Srećom, testovi svih ostalih aktera na koronavirus su bili negativni, i doneta je odluka o nastavku snimanja serije Hercai.

NOVO - Uskoro počinje nova turska serija Kefaret

By: TV Exposed