Asli Enver u novoj ljubavnoj vezi?!

Nastavlja se serijal sa kim su poznate javne ličnosti u Turskoj u vezi. Ovaj put meta natpisa medija u toj zemlji je glumica Asli Enver.

Asli Enver u novoj ljubavnoj vezi?!

Foto Credits: Show TV

Turski mediji ne odustaju. Očigledno da je tema ljubavnog života glumaca i glumica u Turskoj jako čitana, pa se svakog dana pojave neke nove informacije. Prema novim vestima, Asli Enver je u ljubavnoj vezi sa jednim poznatim turskim biznismenom.

 Glumica je navodno u vezi sa Onderom Oztarhanom. Reč je o vlasniku Vepa grupe. Da li u svemu tome ima istine, znaju najbolje Asli i Onder. Od početka ove godine na dnevnom nivou izađe nekoliko informacija o ljubavnim vezama turskih javnih ličnosti. Polako se stiče utisak da će takvih tekstova biti dok god imaju o kome da pišu.

Kada je Asli Enver u pitanju, odnosno njeni fanovi sve verovatno više zanima koja će biti naredna serija ove sjajne glumice. Asli je nedavno snimila film pod nazivom Sen Yasamaya Bak, koji je u post-produkciji. Kada su u pitanju serije, poslednja na kojoj je radila je Babil, u kojoj je tumačila lik Ayse.

Pre toga je glumila Sureyyu Boran u popularnoj TV seriji Istanbullu Gelin. Pojavila se i u serijama Kis Gunesi, Mutlu Ol Yeter i drugim.

Podsećamo, Asli Enver iza sebe već ima jedan brak. Glumica je bila u braku sa Birkanom Sokulluom od 2012. do 2015. godine.

 NOVO - Enes Demirkapi u seriji Kardeslerim / Moja braća

 By: Milt-TV Exposed