Hayat Bugun / Život danas - budućnost već pod znakom pitanja!

Nakon serije Barbaroslar, TV serija Hayat Bugun / Život danas, u kojoj glumi Ulas Tuna Astepe, ne privlači dovoljno pažnje publike, uprkos svim svojim lepim aspektima.

Hayat Bugun / Život danas - budućnost već pod znakom pitanja!

Foto Credits: IMDB

I pored dobre ocene u prve dve epizode, ocene naredne 3 epizode ​​nisu bile zadovoljavajuće. Sa pet epizoda koje su iza nas, Hayat Bugun / Život danas priča priču o velikoj borbi lekara da spasu ljudske živote. Ulas Tuna Astepe, koji ima veoma uspešnu glumu u liku Bariša, takođe je ponosan što pozitivni aspekti priče, kojima pridaje veliki značaj, dolaze do izražaja. Međutim, uprkos glumčevom posvećenom nastupu i glumi u pozitivnoj priči, niske ocene i dalje nerviraju. Za mnoge fanove serija Hayat Bugun je bila veliko razočarenje, a Ulas Tuna Astepe to nije zaslužio!

Treba napomenuti da su u glavnim ulogama i uticajna imena kao što su Tansel Ongel, Hande Dogandemir i Hazar Erguclu i njihove uloge su zaista sjajne. Međutim, za seriju Hayat Bugun / Život danas pojavila se mogućnost ranog finala. Novu epizodu serije možemo pogledati na kanalu Show TV u sredu, 23. novembra.

Bez podrške fanova serije, ovom projektu nije lako da nastavi svojim putem. Čak i ako su televizijski kanali ove sezone dobili niske ocene u serijama, ulažu velike napore da nastave svoje  projekte. Neki čak i rizikuju ali i veoma plaše reakcije gledalaca. Međutim, mora se reći da nije moguće da visokobudžetna TV serija kao što je Hayat Bugun dugo nastavi sa niskim rejtingom na ekranu.

NOVO - Sve veći strah zbog ranog finala serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći

By: TV Exposed