Sve veći strah zbog ranog finala serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći

Nova serija Star TV-a, Gecenin Ucunda / Na kraju noći, nije mogla da pokaže očekivano visoku gledanost, pa je pomerena sa srede na utorak.

Sve veći strah zbog ranog finala serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći

Foto Credits: RiriNano

Naravno, čak i ako je ovaj proces skrolovanja delovao kao novi korak u spasavanju serije Gecenin Ucunda, to znači da je i rukovodstvo Star TV-a prihvatilo da priča nema uspešne rezultate i tražilo rešenje. Projekat, u kojem su Neslihan Atagul i Kadir Dogulu preuzeli glavne uloge i učestvovali kao partneri u produkciji, predstavlja novu eru u njihovim karijerama. Par, koji voli da bude i ispred kamere i iza kamere, sada je u sasvim drugačijoj poziciji u industriji.

Duo Neslihan Atagul i Kadir Dogulu takođe priprema nove projekte preko kompanije Alim Yapim, a u budućnosti će se još više isticati svojim producentskim identitetom. Međutim, čini se da je projekat Gecenin Ucunda / Na kraju noći, koji su zajedno napravili i koji su i producentski partneri, najveći test para, odnosno njihovog novog posla u ovoj fazi. Obožavaoci serije, koji strahuju da će Star TV doneti iznenadnu konačnu odluku nakon niske gledanosti, pokušavaju da utiču na društvene mreže objavama u kojima se navodi da kanal treba da nastavi sa projektom u opasnosti.

Obožavaoci serije, koji dele komentare poput „Hajde da gledamo seriju na TV-u i podržimo je, neće biti finale, bila bi šteta za ovako lepu seriju i osoblje“, šalju poruke Star TV-u. Izrazivši da duo Kadir Dogulu i Neslihan Atagul zrači veoma dobrom energijom na ekranu, publika se trudi da privuče pažnju na društvenim mrežama govoreći: „Postali su legendarni par, molim vas nemojte praviti finale“.

NOVO - Radnja serije Camdaki Kiz u novim epizodama će privući još više gledalaca?!

By: TV Exposed