Nastavljaju se serije Menajerimi Ara i Love 101

Lepe vesti za fanove turskih serija Menajerimi Ara i Love 101. Oba projekta biće nastavljena. Kada je reč o seriji Menajerimi Ara sve više informacija glasi da će serija biti produžena i tokom leta. Zvanična potvrda ove vesti se očekuje veoma brzo. Serija Love 101 će takođe dobiti nastavak. Snimanje kadrova za novu sezonu je ...

Nastavljaju se serije Menajerimi Ara i Love 101

Lepe vesti za fanove turskih serija Menajerimi Ara i Love 101.

Oba projekta biće nastavljena. Kada je reč o seriji Menajerimi Ara sve više informacija glasi da će serija biti produžena i tokom leta. Zvanična potvrda ove vesti se očekuje veoma brzo. Serija Love 101 će takođe dobiti nastavak. Snimanje kadrova za novu sezonu je već otpočelo i odvija se bez ikakvih problema. Prema još uvek nepotvrđenim informacijama nova sezona će biti objavljena u maju mesecu.

Za leto je već najavljeno šest novih turskih serija. Pored njih, pripremaju se još dve. Uz to, postoji realna opcija da i serija Sen Cal Kapimi bude nastavljena tokom letnjih meseci. Sve u svemu sjajne vesti za sve ljubitelje turskih serija. Očekuje nas bogat program i veliki izbor projekata.

NOVO - Počinje snimanje nove turske serije – Ceyda Duvenci u ulozi kraljice!

By: TV Exposed