Nezadovoljstvo oko sudbine Peri u seriji Cop Adam / Čiča Gliša

Dok serija Cop Adam / Čiča Gliša nastavlja da se emituje na Star TV-u sredom uveče, nastup Engina Altana Duzyatana i Elcin Sangu, koji preuzimaju glavne uloge, takođe se ceni.

Nezadovoljstvo oko sudbine Peri u seriji Cop Adam / Čiča Gliša

Foto Credits: DiziCentral

Gledaoci, koji su uhvaćeni u drugačijoj priči serije, posebno se žale na situaciju oko lika Peri, koju igra Elcin Sangu.

Peri je sada u poziciji nekoga ko mora biti kažnjen za svaki zločin. Ono što su Tamer i njegova porodica uradili sada je došlo do tačke u kojoj će povrediti srca onih koji sa interesovanjem gledaju priču oko Peri.

Serija Cop Adam / Čiča Gliša, koja je od početka sezone pokazala svoju razliku svojim scenarijem, postala je produkcija koja pokazuje da ju je pratila verna publika sa prosečnim ocenama koje je postigla.

Uspešna priča, dobra glumačka izvedba i neizvesnost šta bi moglo da se desi u narednim epizodama izazvali su ozbiljan element radoznalosti kod publike. Međutim, mnogi fanovi serijala se bune protiv onoga što se dogodilo liku Peri u okruženju društvenih medija.

Gledalac je prokomentarisao: „Nakon svega što je prošla, Peri kao da nema pravo da bude srećna. Voleo bih da smo gledali kako se Peri oporavila i da se odgovaraju odgovorni za ono što joj je učinjeno, umesto da je mučena u poslednjim epizodama.”.

Nova epizoda u sredu

U publici serije Cop Adam / Čiča Gliša postoji velika publika koja upućuje slične kritike i buni se protiv nepravde u koju je gurnut lik Peri.

U okruženju društvenih medija ovakvim kritikama se ističe serija Cop Adam. Ne zna se šta će se dešavati u narednim delovima serijala, ali tačka u koju scenaristi donose lik Peri privlači pažnju revoltom publike.

Serija Cop Adam nastaviće da zauzima svoje mesto na ekranu sa svojom 23. epizodom u sredu, 31. maja.

NOVO - U sredu se završava turska serija Kralice / Kraljica

By: TV Exposed