Onur Bilge u seriji Yesilcam

Turski glumac Onur Bilge pridružio se setu nove serije Yesilcam. Onur je na sebe nedavno skrenuo pažnju ulogom u seriji Kirmizi Oda. U njoj tumači lik po imenu Sadik. Pre serije Kirmizi Oda, Onur Bilge je radio i u serijama Soz, Yarim Kalan Asklar, Gulperi, Ruya, Yeter i drugim. Nije otkriveno koju ulogu će Bilge ...

Onur Bilge u seriji Yesilcam

Turski glumac Onur Bilge pridružio se setu nove serije Yesilcam.

Onur je na sebe nedavno skrenuo pažnju ulogom u seriji Kirmizi Oda. U njoj tumači lik po imenu Sadik. Pre serije Kirmizi Oda, Onur Bilge je radio i u serijama Soz, Yarim Kalan Asklar, Gulperi, Ruya, Yeter i drugim. Nije otkriveno koju ulogu će Bilge tumačiti u novom projektu serije Yesilcam.

Premijera serije Yesilcam se očekuje tokom aprila. Serija će ispričati priču o zlatnom dobu turske kinematografije. Glavnu ulogu u seriji će tumačiti Cagatay Ulusoy, a projekat će biti emitovan na Blu TV digitalnoj platformi. Od ranije je poznato da će uloge u seriji tumačiti i Afra Saracoglu, Selin Sekerci, Ayta Sozer, Nurcan Sirin i EfeTuncer. Yesilcam je prva istorijska serija koja će biti emitovana na Blu TV-u.

NOVO - Turska serija Sen Cal Kapimi – Borba za svaku novu epizodu

By: TV Exposed