Serija Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo dobija sve veću podršku

Sa novim hit turskim TV serijama u inostranstvu, situacija ljubitelja stranih TV serija da prate projekte u Turskoj ove sezone je postala jača u odnosu na prethodne godine.

Serija Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo dobija sve veću podršku

Foto Credits: DiziCentral

Tajna dugog zadržavanja na ekranu za TV serije poput Gecenin Ucunda / Na kraju noći i Tuzak / Klopka, koje u Turskoj nisu imale veliku gledanost, takođe je bila zbog ovog stranog uticaja.

Stranci, koji su pokazali veliko interesovanje za projekat Gecenin Ucunda, postali su izvor motivacije za Star TV da nastavi serijal do kraja sezone, uz dobre rezultate iz inostranih poslova, odnosno prodaje. Serija u kojoj glume Kadir Dogulu i Neslihan Atagul nema rejting koji može da ostane u etru. Međutim, prodaja serijala u inostranstvu trebalo bi da bude dobar izvor prihoda, jer Star TV nije imala poteškoća da otkaže mnoge svoje serije poslednjih godina. Ogromna je i interakcija koju stvaraju gledaoci u inostranstvu na društvenim mrežama za seriju, koja će svoje finale imati u 26. epizodi.

Ovakva situacija je stvorila efekat koji je sprečio kanal tv8 da završi priču u seriji Tuzak / Klopka. Ponovo stižu veoma pozitivne informacije o prodaji serije Tuzak u inostranstvu, a serija, u kojoj glume Akin Akinozu i Bensu Soral, uspeva da opstane u etru.

Yuk Yillik Mucize / Stogodišnje čudo privlači dosta pažnje u inostranstvu

Vidimo da se veliko interesovanje ljubitelja stranih serija, koje je utivcalo i na seriju Gecenin Ucunda i seriju Tuzak, sada proširilo i na seriju Yuz Yillik Mucize. Ljudi iz različitih kultura koji žive u različitim zemljama u inostranstvu posebno su pod uticajem Ebru Sahin.

Takođe primećujemo da je na hiljade komentara na različitim jezicima za seriju Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo u okruženju društvenih medija i da naučno-fantastična priča više privlači pažnju stranih fanova serija nego domaćih gledalaca.

Sve to može značiti da će serija uspeti da se izbori za opstanak u etru. Uz to, nije nerealno očekivati i da se rejting u narednom periodu popravi.

NOVO - Nur Surer - glumica kojoj leže negativne uloge!

By: TV Exposed