Nur Surer - glumica kojoj leže negativne uloge!

Nur Surer, koja je napustila TV seriju Camdaki Kiz krajem 2022. godine, oduševila je mnoge likom Feride.

Nur Surer - glumica kojoj leže negativne uloge!

Foto Credits: Dizilah

Ona je tako uspešno odražavala duh lika na ekranu da je stvorila najefektniji lik ove turske serije. Njen lik postao je nezaboravan lik TV serije sa zlom koje je učinila Nalan i negativnom energijom koju je širila oko sebe.

Iako Nur Surer lično ne liči na Feride i veoma je pozitivna osoba, impresionirala je sve svojom ulogom čvrste žene. Međutim, nakon glumičinog lika Feride, lik Hulye u seriji Aile / Porodica uspeo je da oduševi sve neposredno pre 4. epizode.

Nur Surer je ponovo došla do izražaja velikim talentom kao primerom da su sva mlada imena rekla: „Tako se postaje glumac“. Kada pogledamo preteranu zavisnost lika Hulye u seriji Aile od njenog sina Aslana, njene želje da drži vlast i vlada svima, vidi se da se lik Feride ističe sličnim aspektima.

Ko je upucao Ekrema?

Iako i Feride i Hulija ne oklevaju da pokažu svoje zlo, sjajno je što obe pokazuju snažnu ličnost i što je to osećanje rezultat talenta Nur Surer.

Umutcan Utebay, koga smo gledali i gledamo kao Ekrema u seriji, iznenada je privukao pažnju zahvaljujući ovom projektu. Činjenica da se Ekrem, koji otkriva prirodnu ličnost kao jednog od najnaivnijih i najpozitivnijih ljudi u priči, zaljubio u Yagmur takođe ga je učinila ljupkijim.

Ekrem je upucan iz pištolja u finalu 4. epizode ​​serije Aile. Pa ko stoji iza ovoga? Da li Hulya ima veze sa tim? Ostaje da vidimo…

NOVO - Poznato kada počinje Aktris | Glumica, nova serija Pinar Deniz

By: TV Exposed