Burcu Biricik ne zaboravlja stare prijatelje iz serije Hayat Sarkisi

Iako je poznata glumica Burcu Biricik ranije glumila u drugim TV serijama i stekla obožavatelje, imala je skok u karijeri sa serijom Hayat Sarkisi emitovanom na Kanalu D između 2016.-2017. godine.

Burcu Biricik ne zaboravlja stare prijatelje iz serije Hayat Sarkisi

Foto Credits: Internet Haber

Nakon serije u kojoj je postala partner sa Birkanom Sokuluom, Biricik je postala prepoznata od šire mase sa projektom, koji je bio prekretnica u njenom profesionalnom životu.

Burcu Biricik, koja je bila cenjena zbog svoje glume i cenjena zbog uspešnog nastupa u produkcijama u kojima je učestvovala, takođe je bila veoma popularna sa likom Dile koji je igrala u seriji Kuzgun. Potom je Biricik, koja je iznenadila publiku svojom glumom u seriji Kirmizi Oda, privukla pažnju sjajnom ulogom u Netflixovoj seriji Fatma.

Burcu, koja je svakom svojom ulogom još jednom osvojila priznanje publike, već dve sezone oživljava lik Nalan, koja ima impresivnu priču u seriji Camdaki Kiz, Kanala D. Glumica, koja je uzela pauzu i odmorila se pre nastavka serije, koja se željno iščekuje za nove epizode, povremeno se druži i sa svojim kolegama u seriji.

Glumica se nedavno susrela sa Enisom Arikanom, Selmom Ergec i Tugrulom Tulekom, kao i sa Nur Sirer, koja je igrala svoju majku Feride u filmu Camdaki Kiz. Nastavljajući odmor sa suprugom Emreom Yetkinom, Burcu se nedavno susrela sa Cemom Karcijem, rediteljem serije Hayat Sarkisi, zbog koje je stekla slavu pre mnogo godina.

Burcu Biricik je podelila fotografije sa ovog iznenadnog sastanka sa svojim pratiocima na svojoj Instagram stranici. Radeći zajedno na uspešnom projektu, reditelj Cem Karci i glumica Burcu Biricik se s vremena na vreme mogu videti na njihovim objavama na društvenim mrežama, da su od tada zadržali prijateljstvo.

NOVO - Traje neizvesnost oko turske serije Sahmaran

By: TV Exposed