Turska serija Biz Kimden Kaciyorduk Anne / Od koga smo bežali majko postaje sve zapaženija

Turske digitalne serije, koje se emituju na Netflixu i privlače pažnju širom sveta, postigle su značajan uspeh i nastavljaju da to čine.

Turska serija Biz Kimden Kaciyorduk Anne / Od koga smo bežali majko postaje sve zapaženija

Foto Credits: IMDB

Nakon što je serija Cagataya Ulusoya The Protector / Zaštitnik privukla pažnju kao prvi turski Netflixov projekat, novi projekti su puštani jedan za drugim.

Serija Atiye / Dar, koja je vratila Beren Saat na setove, prikazana je kao dobar primer ovih projekata. Znamo da je serija u kojoj se priča o mladim ljudima pod nazivom Ask 101 / Ljubav 101 napravila veliku buku, tj. takodje privukla dosta pažnje.

Nedavno smo videli moć turskih digitalnih serija da utiču na svet sa visokim stopama gledanosti različitih projekata. Bilo je mnogo izveštaja da su ovi projekti postigli veliki uspeh u inostranstvu, a razvoj je dostigao vrtoglav nivo.

Dobri rezultati za samo nekoliko dana

Sada je tu novi projekat pod nazivom Biz Kimden Kaciyorduk Anne / Od koga smo bežali, majko, među serijama koje su emitovane na Netflixu i koje su imale veliki uspeh. Serija, u kojoj glume Melisa Sozen i Eylul Tumbar, zapravo je adaptirana prema poznatom romanu. Roman pisca Perihan Mejden ovog puta je postao Netflixova serija, a priča o bekstvu majke i ćerke praćena je uzbuđenjem.

Serija Biz Kimden Kaciyorduk Anne je uspela da utiče na široku publiku u mnogim različitim zemljama. Psihološka drama mlade devojke, koja je dovela u pitanje bekstvo sa svojom majkom, kako su se otkrivale tajne prošlosti, oduševila je publiku.

Scenario je napisao Ertan Kurtulan a projekat se sastao publikom na Netflixu 24. marta. Kao rezultat velikog interesovanja pokazanog širom sveta, uspela je da postane jedna od 10 najgledanijih Netflixovih serija u 40 zemalja.

NOVO - Serija Ego dobija nove zaplete!

By: TV Exposed