Snimanje serije BESA 2 i dalje na pauzi...

Serija BESA, prvom sezonom pomerila je standarde domaće produkcije i ujedinila ceo Balkan, ostavljajući neka pitanja. Mnoge odgovore ćemo dobiti u nastavku tj. u drugom ciklusu. Obzirom da se serija Besa snima u nekoliko regionalnih, ali i evropskih zemalja prva klapa bila je odložena prvobitno za 15. septembar. Ipak bezbednosni propisi zbog situacije sa korona ...

Snimanje serije BESA 2 i dalje na pauzi...

Serija BESA, prvom sezonom pomerila je standarde domaće produkcije i ujedinila ceo Balkan, ostavljajući neka pitanja. Mnoge odgovore ćemo dobiti u nastavku tj. u drugom ciklusu.

Obzirom da se serija Besa snima u nekoliko regionalnih, ali i evropskih zemalja prva klapa bila je odložena prvobitno za 15. septembar. Ipak bezbednosni propisi zbog situacije sa korona infekcijom koji se menjaju iz dana u dan u svim državama snimanje su učinili nemogućim. 

Kako Adrenalin produkcija poručuje: "Ne smemo ništa konkretno da potvrdimo, jer nas je situacija sa Kovidom do sada svaki put demantovala i pokvarila nam planove. Sve je veoma neizvesno i jedino što je za sada u potpunosti sigurno jeste da nismo počeli sa radom ni na jednoj našoj seriji. Sve su još na pauzi, a kada ćemo početi sa snimanjima to se ne zna. 

By: TV Exposed