Poznato kada počinje snimanje novog filma Kerema Bursina

Turski glumac Kerem Bursin radiće na novom projektu. Na njemu će ipak imati drugačiju ulogu nego što je to do sada bilo.

Poznato kada počinje snimanje novog filma Kerema Bursina

Foto Credits: Haberler

Snimanje novog filma pod nazivom Ask Kopekliktir u prevodu Ljubav je kučka će početi u martu 2022. godine. Film predstavlja adaptaciju knjige pod istim nazivom poznatog detektivskog pisca Ahmeta Umita. Ceo projekat će se raditi u produkciji kompanija ADG Medya i Braveborn Films. Režiser na ovom filmu će biti Altan Domez.

Kompanija Braveborn Films je producentska firma čiji je osnivač i vlasnik Kerem Bursin. Upravo će se Kerem naći na poziciji producenta na ovom projektu. Glumački kadar novog filma još uvek nije poznat. Čeka se informacija o tome, da li će se Bursin na ovom projektu naći samo kao producent ili možda i kao glavni glumac. Za sada su kako stoje stvari obe opcije otvorene.

Kerem Bursin je i nakon završetka snimanja serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata zauzet poslom. Snima reklamni materijal za brendove sa kojima ima potpisan sponzorski ugovor, a prethodnih dana bio je na setu reklame za BMW Turkiye.

NOVO - Nilsu Berfin Aktas u glavnoj ulozi u novoj seriji!

 By: Milt-TV Exposed