Sada je Afra Saracoglu na meti kritika!

Serija Yali Capkini izdvojila se kao jedna od najuspešnijih produkcija ove sezone. Bila je to važna prilika za glumce, kao i za priču u seriji, a bio je izuzetan razvoj što se o njima mnogo pričalo na društvenim mrežama.

Sada je Afra Saracoglu na meti kritika!

Foto Credits: Haberler

Afra Saracoglu, sa likom Seyran u seriji, dospela je na vrh liste „najpopularnije turske glumice” sa preko nekoliko hiljada objava svake nedelje u analizi društvenih mreža. Ova veoma talentovana glumica, efektom uspeha TV serije, napravila je veliko interesovanje na društvenim mrežama.

Buce Buse Kahraman, koja igra lik Pelin, postala je jedna od glumica o kojima se najviše pričalo na društvenim mrežama u prethodnom periodu. Lik Pelin koja je opisana kao ljubavnica zbog njenog dolaska između Seyran i Ferita, bila je meta žestokih kritika na društvenim mrežama nakon nekog vremena.

Kahraman, koji je već duže vreme izložena kampanji linča i jedno je od najkritikovanijih imena ove sezone, lek je pronašla tužbom, a ova kampanja linča bila je i predmet prijave sudu.

Teške kritike na račun glumice

Sada se slična kampanja linča sprovodi i za Afru Saracoglu. Na društvenim mrežama postoje teške kritike na račun glumice, za koju se ispostavilo da je zaljubljena u Merta Ramazana Demira, sa kojim je preuzela glavnu ulogu u seriji Yali Capkini.

Ove kritike bile su veoma neprijatne kao i kampanja linča protiv Buce Buse Kahraman, koja zaista zadaje glavobolju. Za one koji su o njoj objavljivali uvredljive postove na internetu i društvenim mrežama, ponovo je izabrano pravno rešenje. Tužilaštvu je podneta krivična prijava.

Dve važne glumice serije Yali Capkini imale su nesreću i morale su da odaberu način da brane svoja prava pribegavajući pravnim sredstvima zbog kampanja linča na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

NOVO - Raste uzbuđenje oko turske serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

By: TV Exposed