Raste uzbuđenje oko turske serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Kerem Bursin, čiji se novi projekat željno iščekuje na televizijskom ekranu već dve godine, sprema se da upozna svoje fanove svojom novom romantičnom humorističnom serijom Ya Cok Seversen / Ako voliš previše.

Raste uzbuđenje oko turske serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Foto Credits: IMDB

Postoje milioni strastvenih obožavalaca Kerema Bursina u Turskoj i inostranstvu.

Novi serijski projekat Ya Cok Seversen / Ako voliš previše koji je već predmet interesovanja ove sjajne publike počinje u četvrtak, 6. jula.

Uzbuđenje obožavatelja Kerema Bursina raste svaki put kada se objavi novi trejler ili kada postoje objave o seriji na društvenim mrežama.

Kerem Bursin nije zanemario da svoje uzbuđenje podeli sa svojim fanovima i na Instagram i na Tviter nalogu. Dok se glumac sprema da se vrati na ekrane sa likom Ateša Arkalija, za sobom vuče i milione obožavalaca. Moguće je predvideti da će međunarodna prodaja serije Ya Cok Seversen, za koju se očekuje da će imati veoma dobar početak na ekranu Kanala D, takođe biti veoma dobra.

Podelio uzbuđenje na društvenim mrežama

Bursin, koji je svoju novu seriju upoznao sa više od 11 miliona fanova na Instagramu porukom „Ates Arcali učitavanje“, otkrio je da je takođe bio uzbuđen pisanjem komentara na objavu na svom Tviter nalogu.

Obožavalac poznatog glumca je na snimku projekta Bi Tuhaf Hikaye napisao: „Još uvek čekam situaciju ovde. Kerem Bursin, ovo će definitivno biti remek-delo.”.

Kerem Bursin je, s druge strane, odgovorio na ovu poruku, ističući seriju Ya Cok Seversen, i napisao:

„Takođe sam veoma uzbuđen zbog ovoga. U jednom trenutku ću vam dati ceo tizer, ali hajde da se prvo fokusiramo na Ya Cok Seversen.”.

Poznati glumac je ovom porukom poručio svim svojim obožavaocima da se fokusiraju na novu romantičnu humorističnu seriju Ya Cok Seversen / Ako voliš previše koju ćemo gledati od 6. jula.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Turske serije i filmovi – nove vesti, nedelja 25. jun

By: TV Exposed