Engin Akyurek o popularnosti turskih TV serija

Engin Akyurek je bio jedno od najuticajnijih imena u širenju turskih televizijskih serija u svet. Rođen u Ankari 1981. glumac nije mislio da će postati ime poznato celom svetu kada je krenuo u svoju prvu serijsku avanturu.

Engin Akyurek o popularnosti turskih TV serija

Foto Credits: Internet Haber

Engin Akyurek, koji je pred kamerama od 2004. godine i uloge Kadira u TV seriji Yabanci Damat, masovno je prepoznat u TV seriji Fatmagul’un Sucu Ne.

Nakon što je ovaj projekat prodat u mnoge zemlje sveta, počela je pomama za Enginom Akyurekom. Čak i činjenica da su njegovi obožavaoci iz celog sveta došli na potpisivanje njegove knjige Zamansiz (Vremenski) može se smatrati odrazom koliko je pažnje glumac dobio.

Više nije iznenađujuće što je Engin Akyurek često na dnevnom redu u okruženju društvenih mreža i da se ista situacija dešava u različitim zemljama.

Glumac, koji je takođe bio veoma popularan kao Omer iz TV serije Kara Para i koji je povećao svoju popularnost širenjem ove serije širom sveta, uspeo je ponovo da stekne ime sa projektom Sefirin Kizi.

Proces razvitka

Engin Akyurek, koji je u aktuelnoj sezoni bio na snimanjima sa Fox TV serijom pod imenom Adim Farah / Zovem se Farah, izrazio je interesovanje za turske serije u inostranstvu sledećim rečima:

„To je veoma dobra stvar. U procesu u kome sam i ja, turske TV serije su imale uspeh širom sveta već 15 godina. Ovo je zaista dostignuće koje zaslužuje da se o njemu priča i o kome treba reći. To je važno. Naravno da to nismo na to u startu računali, to se desilo prirodno i realno. Dok smo pravili TV serije, nismo radili ove stvari da bismo ih prodali svetu i da bismo bili gledani u svetu. Ali onda se sve razvilo u sopstvenom procesu. Proces je razvio ove turske serije. Počeli su da se rade kvalitetniji, veći radovi. Ja sam kao glumac, naravno, dao sve od sebe.”.

NOVO - Hazar Erguclu otkrila šta joj je promenilo samopouzdanje

By: TV Exposed