Kriza u seriji Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo, raskinut ugovor sa TV8?!

Serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo je najavljivana kao veoma ozbiljan projekat – što svakako i jeste. U prilog tome govori i kvalitetan glumački kadar u kom će se između ostalih naći Cagatay Ulusoy, Alina Boz, Olgun Simsek i Salih Bademci.

Kriza u seriji Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo, raskinut ugovor sa TV8?!

Foto Credits: Internet Haber

Međutim, između produkcije i TV kanala došlo je do određenih nesporazuma, što su mediji u Turskoj nazvali i pravom krizom. Kao rezultat, serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo kako stvari stoje neće biti emitovana na kanalu TV8.

Razlozi nisu navođeni, ali od jutros iz Turske stižu vesti da je kompanija OGM Pictures raskinula ugovor sa TV kanalom koji je u vlasništvu Acuna Ilicalija. Trenutno nije poznata ni sudbina serije Kirmizi Oda, a sve izvesnije je da serija Suslu Korkuluk neće biti emitovana na kanalu TV8.

To ipak ne znači da će projekat biti otkazan. Prema nekim nezvaničnim informacijama, ljudi sa Disney Plus digitalne platforme su nakon prve najave serije počeli da vrše pritisak na kompaniju OGM Pictures. Pritisak u smislu da im nude znatno bolje uslove nego što je to bio slučaj u ugovoru sa televizijskim kanalom.

Sve informacije o seriji Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo su izbrisane sa vebsajta kanala TV8. Kako sada stvari stoje ovaj projekat će biti još jedna u nizu serija koje će se emitovati na Disney Plus platformi.

Da li je to dobitak ili gubitak za televiziju, ostaje da se vidi. Očekivanja od serije su svakako na veoma visokom nivou.

NOVO - Demet Ozdemir i Oguzhan Koc su se pomirili?!

 By: Milt-TV Exposed