U sredu se završava turska serija Kralice / Kraljica

Odluka je postala jasna oko budućnosti turske TV serije Kralice / Kraljica, koja je emitovana i koja će se još malo emitovati na Kanalu D.

U sredu se završava turska serija Kralice / Kraljica

Foto Credits: IMDB

Serija Kralice / Kraljica koja se srela sa publikom u sredu uveče, bio je ambiciozan projekat, serija stvorena sa ciljem kako bi napravila razliku.

Serija Kralice, u kojoj glavne uloge tumače Burcu Ozberk i Gokhan Alkan, koja je počela sa velikim nadama, završiće zbog niske gledanosti. U pitanju je bez dileme glavni razlog za (pre)rano završavanja većine turskih TV serija.

U saopštenju Kanala D navedeno je da će serija Kralice / Kralice poslednji put biti na ekranu sa 11. epizodom.

Nova serija u junu

Dakle, šta će se dogoditi u poslednjoj epizodi serije? Evo detalja koji obećavaju zanimljivo finale:

Deniz počinje novi život! Gaye objavljuje rat Deniz za Atesa. Deniz, pak, Gaye ne shvata ozbiljno. Preduzimajući korake da započne novi život, Deniz je takođe odlučna da zadrži Atesa na pravom putu. S druge strane, Deniz i braća i sestre se udružuju kako bi podigli farmu i zajedno prešli na čist list.

Podsećamo, turska TV Kralice je na Kanalu D sa svojom novom epizodom u sredu, 31. maja u 20.00. Tokom juna će je naslediti potpuno nova TV serija, a koja će to biti saznaćete među prvima na našem portalu.

View this post on Instagram

A post shared by KRALİÇE (@kralicedizitv)

NOVO - Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice ima prostora za zanimljivu sezonu 2

By: TV Exposed