Ko je ubio Serdara u seriji Yargi / Presuda?!

TV serija Kanala D, Yargi / Presuda, koja je ostavila traga u nedelju uveče, sutra će ponovo biti na ekranu sa izuzetno uzbudljivom epizodom!

Ko je ubio Serdara u seriji Yargi / Presuda?!

Foto Credits: Haberler

Trejler za 46. epizodu serije Yargi dobro je zainteresovao publiku! Jer mogućnost da Ilgazova i Ceylinina porodica stoje iza Serdarovog ubistva tera sve na razmišljanje! Cinar, koji je uhvatio Serdara Jektinom igrom, još jednom je svojom velikom greškom doveo celu porodicu u problem!

Cinar je na svoj način dao Gul priliku da osveti svog muža. Parla, Tugce, Merdan, Merve, Osman i Aylin, koji su bili umešani u incident dok su želeli da Serdar izrekne kaznu, doveli su i Ilgaza i Ceylin u veoma tešku situaciju! Samo je pitanje vremena kada će Ilgaz pronaći tragove olova na ukletom mestu na koje je sumnjičavo otišao i samo je pitanje vremena kada će stvari doći kraju! Ilgaz razume da je njegova porodica, čija svedočenja konsultuje, umešana. Međutim, kada shvati da će njegovi najmiliji “izgoreti” na kraju traga koji čuva, poseban je kuriozitet da li će tužilaštvo ili rodbinske veze nadjačati!

Porodica, Ilgaz, Ceylin, stoje na raskrisnici u seriji Yargi / Presuda, u kojoj igraju Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu. Odluke koje donesu, svaki njihov korak mogu ih sve “spaliti”. Takođe, nije razjašnjeno ko je odgovoran za Serdarovu smrt i šta su tačno uradili Serdaru tog dana. Smatra se da su Serdara, pošto su se potukli, ostavili Merdanu i da ga ni on nije ubio. Čak se razume da Jekta ima planove da inscenira ovu smrt Cinaru i ostalima. Ipak, čeka ih veoma teška borba da se izvuku iz ove situacije, Ilgaz i Ceylin i njihove porodice...

NOVO - Završeno snimanje nove turske serije Nomen

By: TV Exposed