Dobra energija na snimanju serije Cop Adam se prenosi i na TV ekrane

Nova serija Star TV-a Cop Adam / Čiča Gliša uspela je da postane serija koja se prati sa entuzijazmom!

Dobra energija na snimanju serije Cop Adam se prenosi i na TV ekrane

Foto Credits: Internet Haber

Kao i druge TV serije iz stvarnog života koje je producirao OGM Pictures, projekat Cop Adam je veoma dobro prihvaćen. Serija Čiča Gliša, u kojoj glavne uloge igraju Engin Altan Duzyatan i Elcin Sangu, je svojom 6. epizodom počela da daje naznake da je zapravo mnogo dublja tema, nego što se činilo u početku! U seriji će biti šokantnih scena u 7. epizodi sa neočekivanim stavom Peri, koju je oteo Tamer!

Dok su gledaoci, koji su teško shvatili šta Peri pokušava, drugo je pitanje kada su događaji došli do nove, neočekivane situacije! Zapravo, publika je shvatila da je u Peri još jednoj situaciji. Takođe se spekuliše da ona ima plan i da možda pokušava da traži od Tamera da odgovara za njenu otmicu i zatvaranje u tamnicu pretvarajući se da je zaljubljena u njega. Čudna priča o muškarcu i ženi koji su oboje povezani sa različitih mesta zbog svoje traumatične prošlosti u sve intrigantnijoj seriji, vodi ih na neočekivana mesta.

Sedef Avci i Elcin Sangu, koji su uspešno oživeli likove Peri i Berin u seriji Cop Adam / Čiča Gliša, održaće svoje glumačke govore u 7. epizodi. Inače, videlo se da su dve glumice veome bliske na setu, iako su bili u likovima dve borbene žene koje u priči ne mogu da dele muškarca! Sa nove fotografije se razume da su prijateljske veze već uspostavljene na snimanju serije i da postoji bliska komunikacija između dve glumice! Sve to govori o činjenici da je na setu odlična energija koja se prenosi na ekrane. Poza Elcin Sangu sa Sedef Avci je kao dokaz da se lepo prijateljstvo nastavlja iza kamere. Tu fotografiju možete pogledati ispod naslova.

NOVO - Burak Tozkoparan emotivan zbog njegove nove serije Ates Kuslari

By: TV Exposed