Burak Tozkoparan emotivan zbog njegove nove serije Ates Kuslari

Burak Tozkoparan, koji je veoma dobro nastupio sa likom Ozana u TV seriji Paramparca objavljenoj 2014. godine, napravio je najvažniji skok u karijeri sa likom Ali Gokturka, nezaboravnog komesara u TV seriji Kirgın Cicekler.

Burak Tozkoparan emotivan zbog njegove nove serije Ates Kuslari

Foto Credits: Internet Haber

Glumac, koji je iskustvo sticao sa TV serijama Tek Yurek, Gencligim Eyvah i Menajerimi Ara, nije dugo silazio sa dnevnog reda sa likom Temura Tegina u seriji Destan / Legenda prošle sezone.

Stiže nova serija koja će mladom glumcu omogućiti da nastavi ovaj uspon u karijeri. Burak Tozkoparan igra važnu ulogu u novoj seriji pod nazivom Ates Kuslari / Vatrene ptice, koja broji dane za susret sa publikom na ATV ekranima petkom uveče. Glumac koji će tumačiti lik Barbarosa postao je deo priče koja će publiku učiniti emotivnom i punom nade. Glumivši u glavnoj ulozi sa Ilaydom Alisan, Hande Soral i Gorkemom Sevindikom, glumac je rekao:

„U ovoj seriji možemo veoma jasno da vidimo osećaj porodice bez potrebe za krvnim vezama“, i dodao da mu se mnogo dopala priča u seriji Ates Kuslari. Glumac, koji nije krio da je bio emotivno pogođen trejlerima, rekao je: „Jasno sam shvatio da ovaj projekat ističe problem i da želi nešto da dotakne. Možemo reći da je to zaista lepa, veoma slatka porodična drama. Veoma jasno ćemo videti osećaj porodice u ovoj drami, bez potrebe za krvnim vezama.”.

U glumačkoj ekipi serije, koju su dizajnirali i napisali Ayse Ferda Erilmaz i Nehir Erdem ima i uspešnih imena kao što su Erdem Sanli, Emir Cubukcu, Nizam Namidar, Serkan Ercan, Ahmet Saracoglu. Prvu epizodu serije Ates Kuslari možemo pogledati u petak, 13. januara.

NOVO - Sibel Tascioglu je ponovo uspela isto!

By: TV Exposed