Birce Akalay i Ibrahim Celikkol - ima li ljubavi?!

Glumica Birce Akalay, koja nije pala sa dnevnog reda svojim likom Lale u seriji Kuc Ucusu / Let ptica, emitovanoj na Netfliksu i njenim nastupom u seriji Mezarlik / Groblje, s vremena na vreme dolazi do izražaja sa njenim privatnim životom.

Birce Akalay i Ibrahim Celikkol - ima li ljubavi?!

Foto Credits: Internet Haber

Lepa glumica je na odmor otišla sa Ibrahimom Celikkolom, za kojeg se zna da joj je blizak prijatelj, a sa kojim je zajedno sarađivala u seriji Let ptica.

Dvoje poznatih glumaca, koji su se prvi put zajedno pojavili u TV seriji Crno bela ljubav 2017. godine, od tada su bliski prijatelji. Duo, koji se često okupljao, sreo se u Bodrumu. Dva poznata imena podelila su svoje poze sa odmora na društvenim mrežama.

Deljenje njih dvoje uzbudilo je njihove fanove. Ove objave su navele neke fanove Celikkola i Akalay da pomisle: 'Ima li ljubavi između njih?'

Neki korisnici društvenih mreža komentarisali su objave Ibrahima Celikkola i Birce Akalay, poput „Izgledaju sjajno“, „Nadam se da će biti zajedno“, „Veoma si lepa“.

Ibrahim Celikkol, koji se oženio arhitektom Mihreom Mutluom 2017. godine, doživeo je radost što je prvi put postao otac držeći svog sina Alija u naručju 2019. Par je okončao svoj petogodišnji brak u jednom ročištu prošlog meseca.

Birce Akalay i Ibrahim Celikkol, koji su bliski prijatelji, viđeni su zajedno u Bodrumu, što je izazvalo glasine o ljubavi. Prijatelji glumci, koji su takođe učestvovali u zajedničkim projektima, ogledali su se u objektivima u „Rajskom zalivu“. Njih dvoje su trenutno na odmoru sa svojim prijateljima.

View this post on Instagram

A post shared by BirceAkalay (@birceakalay)

NOVO - Demet Ozdemir uživa na odmoru

By: TV Exposed