Gulsim Ali Ilhan – 2023. godina je bila dobra!

Turska glumica Gulsim Ali Ilhan ističe se kao jedna od uspešnih turskih glumica poslednjih godina.

Gulsim Ali Ilhan – 2023. godina je bila dobra!

Foto Credits: RiriNano

Glumica, koja svoje fanove očarava snažnim ženskim ulogama u važnim projektima jedan za drugim, poznata je i po tome što bira dugotrajne i uspešne projekte.

Gulsim Ali Ilhan, koja je pokazala impresivan nastup u akcionoj seriji Al Sancak nakon što se dve sezone pojavljivala u TV seriji Gonul Dagi, odmorila se nakon što je u poslednjem trenutku doneta odluka da se serija Al Sancak prekine, tj. ne nastavi.

Glumica, koja od leta nije učestvovala ni u jednom projektu, rekla je:

 „Sada sam se mnogo odmarala. Zaista sam se dobro odmorila. Mnogo je posla ovih dana. Nema ničeg novog za početak. Stigli su dobri projekti. Počela sam da pronalazim nove stvari.“.

O ljubavnom statusu

Glumica, koja je u procesu procene ponuda za nove projekte, rekla je:

„2023. je bila dobra godina. Bilo je zdravlja, bilo posla, bilo odmora, bilo je dosta odmora. Godina je bila dobra sa mojom porodicom.“.

Gulsim Ali Ilhan koja je davala i izjave o ljubavi, napomenula je i da su njena vrata ljubavi u novoj godini otvorena. Navodeći da je sama i da nije u vezi, poznata glumica je rekla:

„Naravno da će biti neko u mom životu, ali ne mogu da ga usrećim ovih dana.”. Objašnjavajući da svako zaslužuje da bude srećan, glumica je poželela da što pre pronađe osobu koja će je usrećiti.

View this post on Instagram

A post shared by Gülsim Ali (@gyulsim)

NOVO - Hatice Aslan želi serije bez mafije i oružja!

By: TV Exposed