Hatice Aslan želi serije bez mafije i oružja!

Pošto je Fox TV serija pod imenom Adim Farah došla do kraja u 27. epizodi, ljudi uključeni u projekat su u pregovorima za nove poslove.

Hatice Aslan želi serije bez mafije i oružja!

Foto Credits: IMDB

Hatice Aslan je, pak, privukla pažnju sklapanjem novog sporazuma pred finale projekta Adim Farah, u kojem je igrala lik Rahsana.

Čini se da će Aslan ponovo očaravati svoje fanove svojom novom serijom Bahardan Once | Pre proleća.

Poznata glumica Hatice Aslan počela je da radi na snimanju serije Bahardan Once, koja će u novoj godini dočekati publiku na Show TV-u.

Aslan, koja je sa ekipom učestvovala u probama čitanja TV serije Bahardan Once, koju je napisala Ayca Uzum, takođe je govorila o svojoj novoj seriji. Poznata glumica je rekla:

„Serija Adim Farah je gotova. Imam novu seriju za koju sam sklopila dogovor. Biću uključena u novi projekat. Pozorište se takođe nastavlja, kroz Kuheylan.”.

Navodeći da želi projekte bez mafije i oružja, Hatice Aslan je izjavila i da joj je dosta takvih priča.

Ispunjena želja

Popularna glumica je rekla:

Bez mafije i bez oružja. Ne postoje takve stvari, dopalo mi se. Čudno je što je pištolj tako normalizovan. Tužna sam kao glumica što sam bila instrument u takvoj stvari. Većina scenarija koje čitamo je takva, želim da se ovo promeni.”.

I dok poznata glumica zauzima čvrst stav protiv mafije i pitanja oružja, koja su postala uobičajena tačka u nedavno emitovanoj TV seriji, potrebno je podsetiti da je projekat Adim Farah takođe takva produkcija.

Hatice Aslan je dodala: „Kao glumica, volim da igram različite likove. Mogu sebe opisati kao dobru osobu. Ali igram i loše likove. Zanimljivo ih je posmatrati, videti zašto toliko pate i pokušati da ih upoznam.”.

View this post on Instagram

A post shared by Hatice Aslan (@hatisaslan)

NOVO - Gokberk Demirci je unapredio seriju Uc Kiz Kardes | Tri sestre

By: TV Exposed