Od Serap će zavisiti dinamika serije Uvey Anne / Maćeha

Hazal Filiz Kucukkose, koja igra lik Serap u seriji Uvey Anne / Maćeha, koja se emituje na ATV-u ponedeljkom uveče, uživa u portretisanju drugačijeg lika u svojoj karijeri.

Od Serap će zavisiti dinamika serije Uvey Anne / Maćeha

Foto Credits: Haberler

Hazal Filiz Kucukkose, koja je u glavnoj ulozi serije sa Kutsijem i Asli Tandogan, počela je da privlači pažnju likom Serap, koja je zbog svojih ambicija sklona da čini svakakva zla, ali ljudima izgleda drugačije.

Lik Serap, koja je u ratu sa svima u dramama opterećenoj priči serije Uvey Anne / Maćeha, ali daje primer za scenski život današnjeg sveta trudeći se da to ne odražava, postala je uloga u kojoj Hazal Filiz Kucukkose može da doživi različita iskustva.

Poznata glumica je o svom liku rekla:

„Biće to pomalo težak proces za nju. Ona će se mnogo mučiti. Boriće se sa svima.”.

Najrazličitiji lik letnjeg perioda

Hazal Filiz Kucukkose je ulogom u novoj seriji Uvey Anne počela da portretiše jedan od najrazličitijih ženskih likova letnjeg perioda.

Serap, koja se infiltrirala u kuću lika Faruka, sada se infiltrira u njegovo srce. Pa da li će ona moći ovo da uradi?

Hazal je izjavila sledeće za one koji se pitaju šta će se dešavati u narednim epizodama serije:

„Serap, s jedne strane, veoma dobro poznaje Faruka. U delu koji ona poznaje, on je veoma zaljubljen u svoju ženu i ima strastven život. Kako ona može da uđe tamo, kako da se tamo uvuče i uđe u njegovo srce, ona ne zna dobro put. Putevi koje će pokušati za sebe pokazaće nam dinamiku serije.”.

View this post on Instagram

A post shared by Üvey Anne (@uveyannedizi)

NOVO - Onur Dikmen o seriji Yesil Vadi’nin Kizi / Devojka iz zelene doline i svom liku

By: TV Exposed