Odluka je pala - Serija Aziz dobija drugu sezonu! (VIDEO)

Glumica Damla Sonmez, koja je dala život liku Dilrube u turskoj seriji Aziz, koja se sa publikom susretala petkom uveče na kanalu Show TV, oprostila se od serije u prošlim epizodama.

Odluka je pala - Serija Aziz dobija drugu sezonu! (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Dok su Murat Yildirim i Damla Sonmez bili u glavnim ulogama u TV seriji Aziz, u prvi plan je došao lik Efnan, koju igra mlada i veoma talentovana Simay Barlas. Nedavno je Damla Sonmez napustila seriju, kada se priča njenog lika završila u istoj.

Čak su se i fanovi Damle Sonmez pobunili protiv ove situacije. Damla je napustila seriju, ali glumica nikada nije prekinula vezu sa svojim prijateljima u seriji.

Nastavljajući podršku seriji Aziz, glumica je posetila set serije. Pozirajući sa Muratom Yildirimom i režiserom Recayem Karagozom, glumica je podelila ove trenutke na svom nalogu na društvenim mrežama i napisala kratak opis i belešku „Dečaci“.

Serija Aziz će završiti sezonu sa epizodom koja će biti emitovana u petak, 3. juna. Televizijska serija Aziz, koja je izazvala veliko uzbuđenje zbog okupljanja Murata Yildirima i Damle Sonmez na početku sezone, nikada nije ostvarila željeni učinak u gledanosti.

I pored popularnosti u javnosti, konačno je bila jasna sudbina serije Aziz, koja je zbog loše gledanosti bila na izmaku. Nakon što smo objavljena najava završnice sezone, dogovoreno je da će Aziz biti sa nama sledeće sezone.

Fanovi ovog projekta se zahvaljuju kanalau Show TV na pruženoj šansi za njihovu omiljenu seriju i očekuju mnogo bolju gledanost serije u drugoj sezoni.

NOVO - Romantična objava Ozge Gurel

By: TV Exposed