Glumac iz serije Sefirin Kizi, Engin Akyurek pohvaljen (FOTO)

Engin Akyurek igra lik Sancara u TV seriji Sefirin Kizi, koja se emituje na Star TV ponedeljkom uveče. Iako glumac privlači pažnju uspešnim nastupom, on takođe radi u harmoniji sa svojim prijateljima na setu. Počela je i druga sezona serije, koja se još uvek snima u Bodrumu, a publika sa uzbuđenjem prati svaku novu epizodu. ...

Glumac iz serije Sefirin Kizi, Engin Akyurek pohvaljen (FOTO)

Engin Akyurek igra lik Sancara u TV seriji Sefirin Kizi, koja se emituje na Star TV ponedeljkom uveče.

Iako glumac privlači pažnju uspešnim nastupom, on takođe radi u harmoniji sa svojim prijateljima na setu. Počela je i druga sezona serije, koja se još uvek snima u Bodrumu, a publika sa uzbuđenjem prati svaku novu epizodu.

Prijateljsko okruženje tima takođe skreće pažnju u ovom periodu kada su kritike nasilja nad ženama došle do izražaja. Hivda Zizan Alp, koja igra lik Elvan, imala je sjajnu priliku sa serijom Sefirin Kizi.

Glumica, koja je svoje ime učinila poznatim masama, dala je i prijatne reči o Enginu Akyureku na pitanje sa društvenih mreža. „Kakav je osećaj raditi sa Enginom Akyurekom?“

Odgovarajući na pitanje, Hivda Zizan Alp je pohvalila svog kolegu sledećim rečima: „On je jedan od najmoralnijih i najvrednijih glumaca koje znam. Imam veliku sreću što sarađujem sa njim i prenosim mu osećaj sestrinstva na TV-u. ”

By: TV Exposed

NOVO-Glumci serije Bay Yanlis imaju napade smeha tokom snimanja