Serkan Cayoglu u novom liku kakav do sada nije glumio

Sjajni glumac Serkan Cayoglu i Asli Inandik okupili su se u novom filmu. Završeno je snimanje filma Oregon u režiji Kerema Ayana. Duo je otišao na set u avgustu, a snimanje je trajalo oko 3 nedelje.

Serkan Cayoglu u novom liku kakav do sada nije glumio

Foto Credits: Haberler

Serkan Cayoglu, koji je igrao lik Hakana u filmu Oregon, rekao je da su imali veoma ugodan proces. Glumac je dodatno povećao uzbuđenje oko filma rekavši: „Videćete me u liku koji je potpuno suprotan onome što sam do sada radio.”.

Glumac, kojeg smo do danas gledali u naivnim ulogama, napomenuo je da je Hakan u filmu Oregon za njega nova prilika za iskustvo. Serkan Cayoglu je izjavio: „Bilo je veoma prijatno jer smo se odlično slagali sa Asli i drugim kolegama. I Kerem nam je otvorio veoma lep prostor. Imali smo priliku da igramo na veoma širokom prostoru. Mnogo sam uživao.“.

Objašnjavajući da želi da se vrati u TV serije u novoj sezoni, glumac je rekao: „Čitam scenarije, čitam mnogo scenarija. Ja ću doneti odluku, trenutno su u toku pregovori. Nadam se da ću u bliskoj budućnosti biti na ekranu sa prelepim projektom“, obradovao je glumac svoje fanove.

Asli Inandik je objasnila da su imali dug proces priprema i da je snimanje zbog toga trajalo kratko. Glumica je za pripadnike medija izjavila: „Bio je to veoma lak i brz set. Bilo je veoma zabavno i prijatno. Završili smo snimanje bez ikakvih problema.“. Inandik je izjavila da se film sastoji od 11 odvojenih priča i rekla da je ona tumačila lik po imenu Gaye. Ukrštanje i preplitanje ovih 11 priča daje utisak da je nastao projekat koji će iznenaditi svakoga ko ga pogleda. Objašnjavajući da ona igra tvrdoglav i samopravedan lik, , Asli je naglasila da je Gaye umirujući lik u mogućim krizama.

NOVO - Sjajne vesti za seriju Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet

By: TV Exposed