Demet Ozdemir o poslu i organizaciji

Turska glumica Demet Ozdemir je već dugi niz godina na tržištu TV serija i sa sobom vuče milione obožavatelja.

Demet Ozdemir o poslu i organizaciji

Foto Credits: DiziCentral

Ne samo u Turskoj, već i u inostranstvu, prema ovoj poznatoj glumici vlada veliko divljenje. Kao rezultat toga, svaki posao i svaki korak koji je preduzela Demet Ozdemir pažljivo se prati.

Danas, ova sjajna turska glumica koja igra glavnu ulogu u TV seriji Adim Farah / Zovem se Farah i dalje učestvuje u reklamnim i promotivnim aktivnostima.

Usvajajući strategiju koja razmišlja o aktivnom radu i produkciji, glumica donosi vrlo realne odluke o produženju stanja na vrhu svoje karijere tokom dužeg vremenskog perioda.

Demet Ozdemir ima za cilj rad ​​i proizvodnju, a ne odmor ili neke nepotrebne aktivnosti. Ozdemir, koja kaže da svakodnevno radi na pripremama za naredni dan, u ovo vreme ne pomišlja da se odmara.

Plan danas za sutra

Sjajna turska glumica je na pitanje kako joj ide život rekla:

„Nemam mnogo vremena. Idem kući i spavam. Ne mogu ništa drugačije. Uvek moram da organizujem posao za sledeći dan. Pa, ja mnogo volim svoj posao. Volim da budem efikasna.”.

Demet Ozdemir je, objašnjavajući da nije imala isplaniran život u tako užurbanim periodima i da je kasnije mogla da ponekad shvati da je gladna, rekla:

„Sigurno ćemo imati odmor, nije baš moguće živeti planirano u ovom procesu. Čak i mnogo kasnije shvatim tokom rada da sam gladna. Zato ako ne mogu ni da planiram ovo tj. obrok, ne mogu ništa da planiram“, rekla je ona, objašnjavajući koliki je njen dnevni red.

NOVO - Već postoji razlog za brigu oko serije Kralice / Kraljica

By: TV Exposed