Basak Dasman se na TV ekrane vratila "muškim" likom

Emitovana je prva epizoda TV serije Barbaros Hayreddin, koja se petkom uveče sastaje sa publikom. Utisci o projektu su zaista brojni.

Basak Dasman se na TV ekrane vratila "muškim" likom

Foto Credits: IMDB

Dok su svi bili iznenađeni što je serija dobila niže ocene nego što se očekivalo, Basak Dasman, jedno od važnih imena u priči, iznenadila je svoje fanove novim imidžom. Iskusna glumica u priči serije igra ulogu Seyare, sestre lika Barbarosa Hayreddina. Glumica, koja je za seriju poprimila potpuno novi imidž, objasnila je detalje svoje uloge. Basak Dasman je rekla: „Ja igram “muški” lik. Seyare je Barbarosov “brat”. Ona vodi luku, bavi se trgovinom i mora da se bavi muškarcima. Ona je takođe malo muževna.". Objašnjavajući da je trebalo mnogo vremena da se obuče da bi preuzela lik u seriji, glumica je objasnila da nije trebalo dugo da se šminka i napravi frizura.

Objašnjavajući da ima previše komada odeće, glumica je rekla: „Volim svoj kostim.”. Basak Dasman se dakle vratila u TV serije sa “muškim” likom na TRT1. 1 Glumica, koja stvara surov imidž jer je lik Seyare previše u kontaktu sa muškarcima, izjavila je da će publika u narednim epizodama upoznati i žensku stranu lika.

 Basak Dasman je neko ko voli istorijske serije. Glumica, koju smo ranije gledali u projektu po imenu Payitaht Abdulhamid, izjavila je da joj se takve uloge veoma dopadaju.

NOVO - Busra Develi u novoj seriji Kasaba!

By: TV Exposed