Glumci serije "Kimsesizler" o svojim ulogama...

Glumci serije Kimsesizler opisali su svoje likove kratkim video zapisom. Serija u kojoj glume Erdal Besikcioglu, Beren Gokıldız, Burcu Ozberk i Kubra Suzgun, ispričaće priču o deci u sirotištu. Beren Gokıldız, koja se proslavila serijom Anne i dobro se predstavila u seriji Kizim, iznela je sledeće detalje o liku koji će prikazati: „Ona je smešna, ...

Glumci serije "Kimsesizler" o svojim ulogama...

Glumci serije Kimsesizler opisali su svoje likove kratkim video zapisom. Serija u kojoj glume Erdal Besikcioglu, Beren Gokıldız, Burcu Ozberk i Kubra Suzgun, ispričaće priču o deci u sirotištu.

Beren Gokıldız, koja se proslavila serijom Anne i dobro se predstavila u seriji Kizim, iznela je sledeće detalje o liku koji će prikazati: „Ona je smešna, buntovna devojka, ali odražava svoju pobunu kako bi zaštitila svoju čovečnost“.

Burcu Ozberk je, s druge strane, izjavila da će igrati ženski lik koji je saosećajan, upućen, čvrsto utemeljen, zna šta želi, vrlo ljubazno, vrlo nasmejano lice, a takođe i inteligentno.

Kubra Suzgun, koju smo gledali u seriji Kadin, zauzeće svoje mesto na ekranu sa drugačijom ulogom. Kubra Suzgun igraće lik koji je simpatičan i sanja da u budućnosti postane muzičar.

By: TV Exposed

NOVO-Glumačka ekipa serije Sadakatsiz objavljena!