Hazal Kaya objavom sa rodjendana zagrejala srca fanova (FOTO)

Glumica Hazal Kaya, koja je u novembru 2019. rodila sina Fikreta Alija iz braka sa rediteljem, muzičarem i glumcem Alijem Atayem, proslavila je sinov rođendan žurkom.

Hazal Kaya objavom sa rodjendana zagrejala srca fanova (FOTO)

Foto Credits: Internet Haber

Lepa glumica, koja je na svom nalogu na društvenim mrežama podelila slike sa rođendana malenog Fikreta Alija, koji je napunio 3 godine, ispod svoje objave je napisala „Srećan rođendan moje srce“. Hazal Kaya se zabavljala kao deca na rođendanu i proslavi svog malog sina. Poze uspešne glumice sa suprugom i sinom bile su cenjene i komentarisane od strane fanova ali i njenih kolega.

Hazal Kayu sa radoznalošću prate njeni pratioci svojim objavama na društvenim mrežama, pogotovo na Instagramu. Snimak i fotografije glumice zasipaju komentarima i lajkovima njenih obožavalaca, a o njima se priča i na svim društvenim mrežama. Njene kolege su takođe prokomentarisale poze sa rođendanske zabave na temu Noći veštica. U svojim komentarima, glumac Bartu Kucukcaglayan je naveo da je Fikret Ali ličio na svog oca dok je odrastao. Glumica Songul Oden komentarisala je fotografije „Ahh, dragi moji“.

Stomak Hazal, koja je sada trudna sa svojim drugim detetom, postao je vidljiviji na fotografijama koje je glumica objavila. U prvim mesecima trudnoće, Hazal Kaya je izjavila da će njeno drugo dete biti devojčica.

Evo i pomenutih fotografija.

View this post on Instagram

A post shared by Hazal Kaya (@hazalkaya)

NOVO - Snaga priče serije Aldatmak je više nego očigledna!

By: TV Exposed