Snaga priče serije Aldatmak je više nego očigledna!

Snaga priče serije Aldatmak / Obmana koja se četvrtkom uveče emituje na ATV ekranu, jedna je od tema o kojima se najviše govori ne samo kod publike, već i kod glumaca.

Snaga priče serije Aldatmak je više nego očigledna!

Foto Credits: Internet Haber

Sličan naglasak na snažnu priču na društvenim mrežama o seriji došao je od Feyze Sevil Gungor, koja igra lik Oylum. Mlada glumica uspešno tumači lik Oylum, koja ponekad nervira publiku u seriji. Budući da je uspela da opstane sa natprosečnom gledanošću na takmičenju u četvrtak, serija Aldatmak je takođe bila produkcija po kojoj se izdvojila Feyza Sevil Gungor.

Feyza, koja sada svojim likom izluđuje publiku svojim lažima, dobila je veliki aplauz. Govoreći o snazi priče serije, Gungor je rekla: „Stigla su prva 3 poglavlja, dok sam čitala priču, rekala sam 'šta će se sada dogoditi' kada se svako poglavlje završi. Zaista sam želela da igram jer me je to toliko uzbudilo, jer me je dovelo u ćorsokak, jer je bilo toliko konfliktno.”

Okruženje je od velike važnosti za imena poput Feyze Sevil Gungor koja su nova na svom glumačkom putu. Serija Aldatmak / Obmana, sa iskusnim rediteljem kao što je Murat Saracoglu, nudi različite mogućnosti iskustva za mlade ljude. Gungor, koja je počela da glumi 2019. godine sa likom Ayce  u seriji Savasci / Ratnik, kasnije je stekla iskustvo u projektima pod nazivom Cember i Kurulus Osman. Danas je Gungor, koja je jedna od istaknutih glumica u TV seriji Aldatmak, zahvaljujući ovom projektu ostvarila najvažniji iskorak u svojoj karijeri. Biti na istoj sceni sa iskusnim imenima kao što su Vahide Percin, Mustafa Ugurlu i Ercan Kesal u seriji Aldatmak u režiji iskusnog reditelja Murata Saracoglua bila je odlična prilika za karijeru Feyze Sevil Gungor, kao i svih mladih glumaca.

View this post on Instagram

A post shared by Aldatmak (@aldatmakdizi)

NOVO - Baris Arduc novom objavom izazvao desetine hiljada komentara! (FOTO)

By: TV Exposed