Emre Kizilirmak je uživao na setu serije Yasak Elma!

Emre Kizilirmak, jedan od istaknutih mladih glumaca prošlog perioda, pojavio se u TV seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka, koja se emituje na televiziji Fox ponedeljkom uveče.

Emre Kizilirmak je uživao na setu serije Yasak Elma!

Foto Credits: Haberler

Pominjući da je imao ugovor od 10 epizoda za projekat, glumac je u priči igrao lik Selima Avsaroglua.

Emre Kizilirmak je izjavio da su uprkos dogovoru od 10 epizoda, produžili broj epizoda nakon što je lik bio voljen, i rekao:

„Zapravo, imali smo dogovor od 10 epizoda. Malo smo ga produžili, a lik Selima mi se jako dopao. Takođe je veoma lepo igrati, set je zaista odličan. To je jedan od najprijatnijih projekata u koje treba biti uključen kao glumac u ovom trenutku. To je zabavan posao.”.

Dobra gledanost za Yasak Elma

Emre Kizilirmak, koji je ovim rečima objasnio da se jako zabavio i bio zadovoljan na snimanju serije Yasak Elma, učestvovao je u tako efektnom projektu u sezoni 2022-2023 i postao jedno od mnogih poznatih imena koja su doprinela ovom projektu.

Na kraju sezone, Yasak Elma / Zabranjena jabuka će se oprostiti od ekrana tako što će napraviti finale. Pažnji ne izmiče ni činjenica da je gledanost serije, koja nastavlja svoju šestu sezonu, i dalje iznad proseka.

Nastavljajući strast prema vožnji motocikla kad god mu se ukaže prilika, mladi glumac je uhvaćen kamerom. Emre Kizilirmak je naveo i da motocikl koristi već 8-9 godina i da mu je postao nezaobilazno prevozno sredstvo u istanbulskom saobraćaju.

NOVO - Da li Nilay može da ostvari efekat kao Nursema u seriji Kizilcik Serbeti?!

By: TV Exposed