Turska glumica | Afra Saracoglu |

Afra Saracoglu je jedna od najtalentovanijih turskih glumica. Trenutno radi fantastičan posao u seriji Yali Capkini, koja obara mnoge rekorde.

 Turska glumica | Afra Saracoglu |

Foto Credits: Haberler

Turska glumica Afra Saracoglu je rodjena 2. decembra 1997. godine u Istanbulu, Turska. Njena porodica je turskog porekla, a imigrirala je pre nekoliko vekova sa Thessalonikija i Krita.

Glumom se aktivno bavi od 2016. godine. Afra iza sebe ima već nekoliko zapaženih projekata. Kada je imala osamnaest godina pojavila se u filmu En Guzeli kojim je otpočela karijeru. Bila je sjajna u BluTV seriji Yesilcam, gde je glumila uz sjajne glumce kao što su Cagatay Ulusoy i Selin Sekerci. Sa Ozcanom Denizom i Nurgul Yesilcay je saradjivala u projektu Ikinci Sans, a sa Tolgom Saritasom se pojavila u romantičnom filmu Kotu Cucuk, tako da je imala prilike da u mladosti saradjuje sa nekim fantastičnim glumcima. Sa Nurgul Yesilcay je igrala i u predstavi pod nazivom Bir Barda Bir Gece.

Prva uloga u TV serijama - Ece

Kada je reč o TV serijama prvu ulogu imala je u projektu Fazilet Hanim ve Kizlazi gde je glumila Ece. Nakon toga se pojavila u  TV seriji Kardes Cocuklar gde je tumačila lik Hayat, potom TV seriji Ogretmen, da bi od 2022. godine preuzela glavnu ulogu u TV seriji Yali Capkini, gde tumači glavni lik Seyran. Njen partner u ovom projektu je Mert Ramazan Demir sa kojim je već saradjivala u seriji Ogretmen / Učitelj.

Za svoj rad je dobila i neka priznanja među kojima se izdvajaju nagrada za Najbolju sporednu ulogu na Turkish Youth Awards i priznanje kao Zvezda u usponu na 45. Golden Butterfly Awards-u.

Afra Saracoglu je veoma popularna na društvenim mrežama. Njen zvaničan Instagram nalog prati preko 6.6 miliona ljudi. Glumica je na njega za sada postavila blizu 300 objava.

View this post on Instagram

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

Možete pročitati još - Turski glumci | Mert Ramazan Demir |

 By: Milt-TV Exposed