Baris Arduc novom objavom izazvao desetine hiljada komentara! (FOTO)

Turski glumac Baris Arduc igra glavnu ulogu u TV seriji Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk, koja je počela da se emituje prošle sezone na TRT1 i nije pala sa vrha od dana kada je emitovana.

Baris Arduc novom objavom izazvao desetine hiljada komentara! (FOTO)

Foto Credits: Haberler

U novom terminu emitovanja, glumac Baris Arduc, koji je stekao priznanje nastupom u seriji koja je na ekran došla sa drugom sezonom, pre dva meseca je prvi put doživeo uzbuđenje da bude otac. Iz braka popularnog glumca sa koleginicom Gupse Ozay rodila se kćerka. Par je svoju ćerku nazvao Jan Asya.

Zgodni glumac, koji je krajem nedelje izašao sa ćerkom u šetnju, na svom Instagram nalogu objavio je fotografiju koju je zauzeo sa dečijim kolicima. Glumac, koji na Instagramu ima 6,7 miliona pratilaca, za kratko vreme je dobio blizu 10 hiljada komentara na novoj objavi. Mnoge kolege, uključujući Onura Buyuktopcua, Uraza Kaygilaroglua, Bartua Kucukcaglayana, Sarpa Akkayu, Sarpa Apaka, Yurdaera Okura, Necipa Memilija, Cana Bonoma i Hatice Aslan, takođe su ostavili svoje komentare na Arducevu pozu sa njegovom ćerkom.

I obožavaoci Barisa Arduca, zvezde serije Alparslan Buyuk Selcuklu, TV serije turskog nacionalnog kanala TRT 1, koja je na ekranu okupila milione gledalaca, dobila je pune ocene od publike snažnim scenarijem, uspešnom glumačkom postavom i veličanstvenim dekorom, takođe smatraju da je očinstvo glumcu veoma pristaje.

Evo i pomenute objave.

View this post on Instagram

A post shared by Barış Arduç (@arducbrs)

NOVO - Objavljena video najava turske serije Hayatimin Sansi / Šansa za moj život (VIDEO)

By: TV Exposed