Uraz Kaygilaroglu najavio novu TV seriju!

Uraz Kaygilaroglu, kojeg gledamo u različitim ulogama u TV serijama i bioskopskoj industriji od 2009. godine, uskoro će se naći na dnevnom redu sa projektom koji će iznenaditi sve njegove fanove.

Uraz Kaygilaroglu najavio novu TV seriju!

Foto Credits: Haberler

Glumac, koji je svoje prvo iskustvo u TV serijama imao sa likom Fetija, igrao je u TV seriji Es Es, zatim je stekao važna iskustva sa projektima Harem i Yedi Guzel Adam.

Kaygilaroglu, koji je široj publici poznat po svojoj TV seriji Baba Candir, takođe je privukao pažnju projektom Ege’nin Hamsisi. Projekat koji je glumca učinio popularnim nesumnjivo je serija Sefirin Kizi, u kojoj je preuzeo glavnu ulogu sa Enginom Akyurekom i Neslihan Atagul. Postoji veoma velika publika koja još uvek ne može da zaboravi lik Gediza Isiklija.

Uraz Kaygilaroglu, koji se takođe pojavio u digitalnim serijama kao što su Ersan Kuneri i Aktris / Glumica, pojavio se na televizijskom ekranu sa projektom serije Uc Kurus, koji je emitovan u sezoni 2021-2022.

Nova serija i projekat iznenadjenja

U poslednje vreme glumac je više voleo da se odmara i odvoji vreme za sebe. Međutim, sa objavom koju je postavio, otkriveno je da će Uraz Kaygilaroglu ponovo biti uključen u užurbani dnevni red televizijskih serija. Glumac je rekao:

„Malo sam uzbuđen zbog nove sezone. Odmarao sam se, zabavljao i učio. Mnogo mi nedostaje rad u velikom tempu i trka.”.

Uraz je svojim obožavaocima dao dve dobre vesti rekavši: „Radiću i TV seriju i otkriti novu oblast koju nisam iskusio ranije.”.

Fanovi su sa radoznalošću počeli da čekaju koji je to novi posao Uraza Kaygilaroglua...

NOVO - Esra Demrancioglu u seriji Hudutsuz Sevda / Bezgranična ljubav

By: TV Exposed