Esra Demrancioglu u seriji Hudutsuz Sevda / Bezgranična ljubav

Esra Dermancioglu i Mesut Akusta se okupljaju u novoj seriji Hudutsuz Sevda / Bezgranična ljubav.

Esra Demrancioglu u seriji Hudutsuz Sevda / Bezgranična ljubav

Foto Credits: Haberler

Priča ove nove serije je oštra i čini se da Esra Dermancioglu svojom ulogom “loše žene” privlači sve na ekran.

Naravno, svako ko čuje ime Mesut Akusta će odvojiti vreme da pogleda seriju. Ljubitelji serije, koji ne mogu da zaborave lik Kendala u seriji Karagul, pokazuju posebno interesovanje za produkcije Mesuta Akuste.

Nakon što je dve sezone učestvovao u akcionoj seriji TRT1 pod nazivom Teskilat / Organizacija, glumac je prošle sezone ponovo pokazao svoje talente u projektu pod nazivom Yurek Cikmazi / Slomljeno srce.

Činjenica da će se Mesut Akusta u novoj zimskoj sezoni vratiti na ekran sa televizijskom serijom uzbudila je njegove fanove.

Nova Fox TV serija, Hudutsuz Sevda / Bezgranična ljubav, dolazi sa pričom sa visokom dramom i akcijom. Mesut Akusta je takođe među glavnim muškarcima u seriji.

Nastavak tradicije

Ispostavilo se da je jedna od ženskih glavnih uloga iskusna Esra Dermancioglu. Zanimljivo je bilo i to što su se dvoje glumaca, koji su godinama uspešno glumili loše muškarce i žene u svojim produkcijama, upoznali u novoj seriji Hudutsuz Sevda.

Esra Dermancıoglu je takođe privukla pažnju svojim impresivnim nastupom u TV seriji pod nazivom Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla. Pre toga se pojavila u seriji Čukurova i ponovo je ostavila traga u poslednjih nekoliko godina svojim likovima „loše žene“.

Televizijski kritičar Sina Kologlu napisao je detalje i priču o novom serijskom projektu pod nazivom Hudutsuz Sevda, koji će se izdvojiti i kao osvetnička priča Crnomorskog čovjeka koji se nakon 20 godina vratio u svoj rodni grad. U ovim detaljima je potvrdio da će Esra i u novoj seriji tumačiti lik “loše žene”.

NOVO - Murat Unalmis se oprostio od serije Gulcemal

By: TV Exposed