Mehmet Gunsur odbio da glumi u Barbarosu!

Nakon pregovora za ulogu u seriji Barbaros, Mehmet Gunsur, odbio je ulogu. Nepoznat je razloga što je glumac odbio prilično dobru ponudu za seriju Barbaros, obzirom da mu istorijske uloge nisu nepoznate. Prisetimo se da je Mehmet glumio princa Mustafu u najpopularnijoj turskoj seriji “Sulejman Veličanstveni” koja mu je donela svetsku slavu. Moguć razlog što ...

Mehmet Gunsur odbio da glumi u Barbarosu!

Nakon pregovora za ulogu u seriji Barbaros, Mehmet Gunsur, odbio je ulogu.

Nepoznat je razloga što je glumac odbio prilično dobru ponudu za seriju Barbaros, obzirom da mu istorijske uloge nisu nepoznate. Prisetimo se da je Mehmet glumio princa Mustafu u najpopularnijoj turskoj seriji "Sulejman Veličanstveni" koja mu je donela svetsku slavu. Moguć razlog što Mehmeta nećemo gledati u jednom od najvećih turskih projekata je u tome što će se glumac pojaviti u drugoj sezoni italijanske serije za mlade "La Compagnia del Cigno" kao Teoman Kaya.

Mehmet Gunsur rođen je 8. maja 1975. godine u Istanbulu u Turskoj. On je glumac i producent, poznat po filmovima Hammam (1998), Ask Tesadufleri Sever (2011), Kanaga (2018) i O Simdi Asker (2003), Anlat Istanbul (2005), Fall Down Dead (2007)-britanski horor . Oženjen je Caterinom Mongio od 17. jula 2006. Imaju dvoje dece.

Pored maternjeg jezika, turskog, govori italijanski, engleski i francuski. Prve časove profesionalne glume uzeo je sa 25 godina, iako je njegov veliki uspeh, "Steam", došao kada je imao samo 21 godinu. Suprugu je upoznao 2004. godine. On je poreklom Tatar, što je turska etnička podgrupa.

By: TV Exposed

NOVO-Kurulus Osman počeo drugu sezonu velikom promenom!