Alp Navruz i serija Yurek Cikmazi dobijaju pohvale!

Povratak poznatog turskog glumca Alpa Navruza na ekrane sa novom serijom kanala TRT1 pod nazivom Yurek Cikmazi / Slomljeno srce veoma je obradovao njegove fanove.

Alp Navruz i serija Yurek Cikmazi dobijaju pohvale!

Foto Credits: DiziCentral

Glumac, kojeg smo prošle sezone gledali u romantičnoj humorističnoj seriji Ada Masali, ove sezone se ponovo susreo sa svojim obožavaocima u dramskoj priči pod nazivom Yurek Cikmazi. Lik Halila Tekina dobio je validne ocene publike od prve epizode.  Obožavaoci Alpa Navruza podelili su hiljade postova navodeći da im se veoma dopao stil glumca i da im je drago što je na ekranu sa ulogom koja se veoma razlikuje od njihovih prethodnih uloga. Fanovi Alpa Navruza na društvenim mrežama dele komentare u kojima se navodi da je igrao veoma dobro i da je ponovo uspeo da osvoji njihova srca.

Alp Navruz je uvek učestvovao u snažnim ulogama praveći dobre izbore u TV serijama u kojima se pojavio, a njegovi fanovi su pružili najbolju podršku da njegov izbor bude uspešan. Ista situacija je i u seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce. Adaptirana iz istoimene knjige Atike Hinclier, serija Yurek Cikmazi govori o patnji muškarca i borbi sa alkoholom, kao i poremećajem ličnosti, njegovoj porodici, velikim žrtvama koje je žena podnela za svoju decu i bolnom životu.

Navruz je pozdravio svoje fanove na društvenim mrežama svojom objavom koja otkriva sliku njegovog novog lika, Halila Tekina. Fanovi su takođe komentarisali ovom glumcu komentare pune komplimenata. U ocenama nakon prve epizode ​​serije Yurek Cikmazi do izražaja su došle ocene o dobroj glumi Alpa Navruza.

View this post on Instagram

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

NOVO - Da li Kizilcik Serbeti može biti rival seriji Yali Capkini?!

By: TV Exposed