Potvrđena izjava Ede Ece o seriji Yasak Elma

Serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka, koja se emituje ponedeljkom uveče, nastavlja da bude jedna od najdužih produkcija na ekranu. Finale 5. sezone serije stiglo je na ekran ove nedelje.

Potvrđena izjava Ede Ece o seriji Yasak Elma

Foto Credits: IMDB

Dok se dugo vode rasprave o tome ko će otići, a ko ostati u novoj sezoni, poslednja scena na ekranu otkrila je da nikome ništa nije zagarantovano!

U poslednjoj sceni serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka, koja je svojom 146. epizodom učinila finale sezone, desio se razvoj koji je sve uzbudio. Yildız, Ender i Cagatay iz serije poleteli su niz liticu automobilom. Ističe se mogućnost da niko ne izađe iz vozila koje se više puta prevrnulo!

Neko vreme su svi pričali o mogućnosti odlaska, osim Ede Ece, koja je dala život liku Yildiz u seriji Zabranjena. Čak se govorilo da će seriju napustiti Sevval Sem, koji je dala život Ender, koja je od prve epizode ​​bila jedan od neizostavnih likova u seriji. Prema nekim tvrdnjama, već je bilo odlučeno, prema drugima, Sevval nastaviti u novoj sezoni ako želi.

Ali pre finala sezone, pažnju je privukla izjava Ede Ece. Nakon snimanja završnih scena, Eda je na pitanje novinara o seriji i njenom liku odgovorila: „Naše finale sezone će trajati malo duže. Vreme provodimo radeći na setu stalno. Imamo tako završnu epizodu da je trenutno misterija ko će ostati, a ko otići.”.

Nakon ove izjave, u kojoj je Eda Ece dala znake da zapravo ništa nije poznato, objavljeno je finale sezone. Poslednjom scenom postalo je jasno šta znače reči koje je glumica izgovorila!

NOVO - Merve Bolugur najavila povratak glumi!

By: TV Exposed