Velike pohvale za Hande Ercel!

Hande Ercel i Burak Deniz, koji su glumili u TV seriji Bambaska Biri, bili su gosti emisije Carkifelek koju je predstavio Cem Devran, koji je igrao lik Turana u istoj seriji.

Velike pohvale za Hande Ercel!

Foto Credits: Internet Haber

U svojoj izjavi tokom ovog programa, Cem Davran je pohvalio svoju bivšu koleginicu iz TV serije Hande Ercel. Govoreći o značaju mladih glumaca za industriju, Cem Davran je rekao:

„Mladi ljudi su mi vredni, posebno mladi glumci. Ima još jedna od njih, svuda je u svakodnevnom životu zovem 'moja princeza'. Za mene je ona zaista princeza. Ona je princeza mnogih ljudi.“.

Znamo da je Hande Ercel dosta kritikovana zbog svog glumačkog umeća kada je emitovana TV serija Bambaska Biri.

Sjajan glumački talenat

Mnogo kritika je podeljeno na račun glumice na društvenim mrežama. Ipak, pažnju privlače reči iskusnog imena poput Cema Davrana, sa kojim je glumio na istom setu, o Hande Ercel.

Cem Davran je izjavio:

„Ona ima sjajan glumački talenat. Ona ima srce, ona ima veliko srce. Takve posebne scene smo igrali jedno sa drugim: ja sam glavni tužilac, ona je mlada tužiteljka, pa ja glumim njenog pretpostavljenog. Ali i druge rečenice teku između nas. Uprkos ovom iskustvu, bio sam veoma uzbuđen u svakoj sceni koju sam igrao sa njom. Ovo iskreno kažem. Zato što joj nije lako pogledati u oči. Vaš posao postaje još teži kada vidite te duboke emocije u njihovim očima. Ne dozvoli da ga zlo oko dodirne. Ona je moja princeza.".

View this post on Instagram

A post shared by Cem Davran (@cemdavran)

NOVO - Birce Akalay i serije Kus Ucusu i Mezarlik su ponovo u centru pažnje

By: TV Exposed