Ezgi Mola glavna glumica serije Dunyayla Degistiren Ayten / Ayten, koja je promenila svet

Turska glumica Ezgi Mola preduzima važne korake da upozna svoje fanove sa različitim likovima. Dugi niz godina poznata po svojim komičnim nastupima, glumica je imala potpuno suprotan ugao sa serijom Masumlar Apartmani.

Ezgi Mola glavna glumica serije Dunyayla Degistiren Ayten / Ayten, koja je promenila svet

Foto Credits: Haberler

Počinje nova era za Ezgi Molu, koja je svojim likom Safiye privukla pažnju miliona i dokazala da može biti uspešna u dramskim ulogama. 2023. godina će biti period kada se nove turske serije pojavljuju jedna po jedna. Počelo je i snimanje digitalne serije pod nazivom Dunyayla Degistiren Ayten / Ayten, koja je promenila svet, koja se snima za Disney Plus.

Ezgi Mola će u ovoj seriji naterati svoje obožavaoce da dožive različite emocije. Mola će dodati novu interpretaciju svojoj zaista već sada bogatoj karijeri. Tim se okupio i počeo snimanje na setu za seriju, koju je pripremila kompanija Tims&B. Nakon veoma impresivnog projekta kao što je Masumlar Apartmani, Ezgi Mola se vratila na setove od 2023. godine.

Glumica, koja je nagomilala energiju tokom svog šestomesečnog odmora, sada će se potruditi da likom Ayten prenese različite emocije publici. Iskusni scenarista Ethem Ozısık napisao je priču o seriji koju je režirao Umur Turagay.

Lik Ayten, majke dvoje dece, otkriće veliku dramu i očaj. Boreći se da izleči svoju kćerku, koja će ostati invalid do kraja života ako se ne leči, Ayten će se naći u događaju koji potresa ceo svet. Priča o Ayten, koja je postavila bombu u avion svetskog lidera, čini se i drugačijom i impresivnom.

View this post on Instagram

A post shared by ezgi mola (@ezomola)

NOVO - Nova najava serije Sahmaran je šokirala mnoge! (VIDEO)

By: TV Exposed