Hazal Kaya otkrila kako je upoznala svog supruga

Glumica Hazal Kaya dala je intervju u kom je između ostalog govorila kako i kada je upoznala svog supruga, Alija Ataya. Krajem 2013. godine, Ali je planirao da snimi film u svojoj produkciji. Tada su njegovi prijatelji predložili Hazal za glavnu ulogu u tom projektu. Ona je došla na sastanak, upoznala Ataya i zaljubila se ...

Hazal Kaya otkrila kako je upoznala svog supruga

Glumica Hazal Kaya dala je intervju u kom je između ostalog govorila kako i kada je upoznala svog supruga, Alija Ataya.

Krajem 2013. godine, Ali je planirao da snimi film u svojoj produkciji. Tada su njegovi prijatelji predložili Hazal za glavnu ulogu u tom projektu. Ona je došla na sastanak, upoznala Ataya i zaljubila se u njega istog trena. U početku, Ali nije bio zainteresovan za Hazal, ali se vremenom, dok su radili na projektu zaljubio u nju. Zanimljivo je i to što se glumica na dan upoznavanja sa njenim sadašnjim suprugom preselila i u novi dom.

Ta kuća bila je svedok venčanja i rođenja njihovog malog sina Fikreta Alija. Hazal Kaya ima lepu ljubavnu priču koju može rado da podeli sa drugima. Glumica je trenutno u samoizolaciji, zbog koronavirusa. Ima blage simptome i uskoro će se vratiti snimanju serije Pera Palace.

NOVO - Serija Camdaki Kiz / Devojka iza stakla privukla veliku pažnju

By: TV Exposed