Yusra Geyik pred novim izazovom u karijeri

Turska glumica Yusra Geyik je na ekranu već 15 sezona sa TV serijom Arka Sokaklar, u kojoj je u glumačkoj postavi od detinjstva.

Yusra Geyik pred novim izazovom u karijeri

Foto Credits: Aksam

Najavljujući svoj oproštaj od TV serije 2021. godine, Yusra Geyik je odlučila da preduzme hrabar korak da oživi nove uloge u svojoj karijeri. Obožavaoci su takođe podržali ovu odluku turske glumice, koja je imala problem da se razvije u isti lik učestvujući u produkciji kao što je Arka Sokaklar, koja je već garantovano bila uspešna. Koliko je ova odluka odgovarajuća, pokazalo se i u poslednjih godinu dana.

Yusra Geyik, koja se pojavila kao gostujuća glumica u 8 epizoda popularne TV serije Camdaki Kiz, obavila je veoma uspešan posao. Zatim je glumica napravila važan korak učešćem u ekipi filma Garip Bulbul Neset Ertas, a na kraju se pridružila i imenima koja će učestvovati u novoj seriji Show TV-a pod nazivom Aile / Porodica.

Kivanc Tatlitug i Ozge Ozpirincci su u glavnim ulogama u seriji Aile. Dok se stvarala veoma efektna glumačka ekipa, fanove je veoma obradovala činjenica da je jedno od ovih imena i Yusra Geyik. Glumica nastavlja da se pojavljuje pred svojim obožavaocima sa različitim likovima i može preduzeti hrabre korake da poboljša svoje veštine.

Očekuje se i da serija Porodica bude drugačije iskustvo u karijeri glumice.

NOVO - Songul Oden je veoma emotivna zbog nove serije

By: TV Exposed