Turska serija Hayaller ve Hayatlar / Snovi i životi - novi hit na pomolu?

Serija Hayaller ve Hayatlar / Snovi i životi koja se emituje na digitalnoj platformi BeIN Connect dobija sve više pohvala. Sve veći broj obožavalaca serije, kako u zemlji tako i u inostranstvu, pitaju se šta će se to naredno dogoditi u radnji ove serije.

Turska serija Hayaller ve Hayatlar / Snovi i životi - novi hit na pomolu?

Foto Credits: IMDB

Emitovanje turske internet serije Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život se nastavlja četvrtkom uveče i emitovano je do sada šest epizoda.

Ozge Gurel, Aybuke Pusat, Melisa Asli Pamuk, Yesim Ceren Bozoglu zaslužuju aplauze, odnosno velike pohvale zbog svojih uloga kao vodećih ženskih glumaca u seriji. Kada su u pitanju muške uloge, u njima gledamo Yusufa Cima, Serkaya Tutuncua i Ekina Merta Daymaza, koji takođe rade veoma dobar posao.

Trojica glavnih glumaca serije odgovarala su na pitanja lista Hurriyet i dali neke zanimljive odgovore. Likovi Alaz, Sergen i Emre zaljubljuju se na prvi pogled u priči serije. Dakle, da li sva tri poznata glumca veruju u ljubav na prvi pogled?

Ekin Mert Daymaz smatra da postoji takva opcija, Yusuf Cim je, navodeći da može postojati moć privlačnosti na prvi pogled, tj. rekao: „To se vremenom može pretvoriti u ljubav.”

Serkay Tutuncu je rekao: „Da, ali zapravo, ljubav posle prvih varnica... Da li je to odmah ljubav?“ On je dao dakle drugačije tumačenje. Tutuncu, koji je preneo sopstvena razmišljanja o svom liku u ovoj novoj turskoj internet seriji, za Alaza je rekao sledeće: „Alaz je uspešan advokat. Neko ko ne voli mnogo da priča o sebi, ko tek treba da upozna mnoge verzije sebe. Ne plaši se da upadne u nevolje dok rizikuje za one koje voli.”

Yusuf Cim, koji igra lik Sergena, rekao je: „Sergen je mlad i zgodan šef magazina. Ne voli pretenzije ljudi, on želi ljude oko sebe koji su iskreni i fer.”

Ekin Mert Daymaz, kog gledamo kao Emrea, rekao je za svoj lik u seriji sledeće: „Emre je bankar. Zabrinut je zbog odnosa sa novcem, ali ne voli da preuzima preveliku odgovornost.”

Gledaoci kažu da je serija Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život zaista zanimljiva i da s nestrpljenjem čekaju nove epizode. Da li je na pomolu novi hit?

NOVO - Serija Midnight at the Pera Palace – projekat vredan čekanja?!

By: Milt-TV Exposed