Serija Kardeslerim / Moja braća je donela veliko interesovanje za glumce

Serija Kardeslerim / Moja braća uspešno je završila tri sezone. Četvrta sezona ove turske serije se već željno iščekuje.

Serija Kardeslerim / Moja braća je donela veliko interesovanje za glumce

Foto Credits: Haberler

Pred 4. sezonu serije Kardeslerim, čije snimanje se očekuje u septembru, glumci ovog projekta se takođe odmaraju i preduzimaju korake da se poboljšaju.

Naročito nakon što je serija postala veoma popularna u Španiji, interesovanje za glumce je eksponencijalno poraslo. Onur Seyit Yaran, koji igra lik Doruka, i Yigit Kocak, kojeg gledamo kao Omera, su među imenima koja su dobila svoj deo ovog interesovanja. Dvojica mladih glumaca nedavno su boravili u Španiji, njihovi intervjui su objavljeni u štampi, a sa interesovanje fanove iz inostranstva nije izostalo.

Interesovanje za njih u toj zemlji u velikoj meri ih je podstaklo da nauče španski jezik.

Po njihovim izjavama poznata je i želja Onura Seyita Yarana, kao i Yigita Kocaka da u budućnosti učestvuju u industriji bioskopa i TV serija u Španiji.

Interesovanje za Fadik Sevin Atasoy

Sada je na dnevnom redu interesovanje za Fadik Sevin Atasoy, koja igra lik Sengul, za Španiju.

Atasoy, jedno od uspešnih imena u seriji, tokom leta pokušava da nauči jezik u Španiji.

Fadik Sevin Atasoy, koja je poznata po svom liku Sengul iz serije Kardeslerim / Moja braća, u Španiji i ima veliku bazu fanova, takođe ima lepe trenutke i situacije sa publikom na ulici. Zadovoljna pažnjom obožavalaca, glumica se slika sa njima i trudi se da razume kulturu i jezik ove zemlje boraveći u Španiji.

NOVO -Turske serije o kojima se najviše govori tokom leta

By: TV Exposed