Tempo u drami Bir Zamanlar Cukurova će biti visok

Dobre vesti od Ugura Gunesa fanovima Bir Zamanlar Cukurova! Jedan od vodećih glumaca serije je Ugur Gunes. Glumac, koji je oživeo lik Yılmaza, napravio je veliki iskorak zahvaljujući ovoj produkciji. Glumac, je za plakat i na promotivnom snimanju serije, pozirao u stilu sedamdesetih. Ugur Gunes je u svojoj izjavi dao dobru vest da tempo neće ...

Tempo u drami Bir Zamanlar Cukurova će biti visok

Dobre vesti od Ugura Gunesa fanovima Bir Zamanlar Cukurova! Jedan od vodećih glumaca serije je Ugur Gunes. Glumac, koji je oživeo lik Yılmaza, napravio je veliki iskorak zahvaljujući ovoj produkciji.

Glumac, je za plakat i na promotivnom snimanju serije, pozirao u stilu sedamdesetih. Ugur Gunes je u svojoj izjavi dao dobru vest da tempo neće opadati. Ljubitelji serije radoznaliji su prema novoj etapi, jer je reč o produkciji koja velikim tempom nastavlja dve sezone i priča nikad ne prestaje.

Ugur Gunes je objasnio sledeće: „Uzbuđeni smo kao tim, nastavićemo tamo gde smo stali. Upoznaćemo našu publiku sa istim uzbuđenjem u istom tempu ”

Govoreći o tome šta je radio tokom praznika, glumcu je takođe tokom ovog perioda mnogo nedostajao lik Yılmaza.

Ugur Gunes je izjavio: „Provodio sam vreme sam sa sobom tokom odmora. Uzeo sam kratak odmor jer sam bio veoma umoran. Odmorio sam se i sabrao. Vratio sam se u dobro stanje. Naravno da mi nedostaje Yılmaz. “

By: TV Exposed