Miray Daner - Čvrstim koracima napred

Miray Daner, talentovana turska glumica koja je na ekrane došla sa TV serijom Kara Tahta / Tabla koja se emitovala na TRT1, takođe je učestvovala u efektnim produkcijama u digitalnom obliku.

Miray Daner - Čvrstim koracima napred

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, koja je delila glavnu ulogu sa Nejatom Islerom i Boranom Kuzumom u BluTV seriji Saygi / Poštovanje, ostavila je snažan utisak svojom uspešnom glumom. Glumica je na račun svog posla u seriji dobila mnoge pohvale, rekli bi sa pravom.

Miray Daner je takođe imala efektan nastup u seriji Kus Ucusu / Let ptica, koji je emitovana na digitalnoj platformi Netflix proteklih meseci i napravila veliku buku, odnosno privukla dosta pažnje. Turska glumica će ponovo ući na set u novembru za projekat Kus Ucusu, koji će takođe biti sniman u drugoj sezoni. Uz to, prema najavama Ibrahima Celikkola, očekuje nas i treća sezona ove Netflixove serije.

Lepa glumica, koja je dala intervju za oktobarsko izdanje L’officiel Magazina, dala je upečatljive izjave o svojoj vezi sa Ogulcan Enginom, privatnom i poslovnom životu. Glumica je u svom novom intervjuu izjavila:

 „Bez žurbe u svemu što radim u životu, uključujući i posao. Želim da uživam u svakom putu kojim idem, svakoj osobi koju poznajem, svakom putovanju na koje idem, da nastavim da uživam u njemu i da idem čvrstim koracima napred.”.

View this post on Instagram

A post shared by Miray Daner (@miraydaner)

NOVO - Uskoro počinje nova turska serija Darmaduman (VIDEO)

By: TV Exposed