Berguzar Korel najavila povratak u serije!

Turski glumac i pevač Ugur Aslan održao je svoj koncert. Na njemu je bio prisutan veliki broj glumaca i drugih poznatih javnih ličnosti iz te zemlje.

Berguzar Korel najavila povratak u serije!

Foto Credits: Haberler

Među gostima se našla i Berguzar Korel. Ona je privukla posebnu pažnju, pa su novinari zatražili i intervju od ove popularne turske glumice, na šta je ona pristala.

Berguzar je saopštila lepe vesti. Glumica je najavila svoj povratak u serije. Tačnije, rekla je da planira da se krajem godine pojavi u jednom novom projektu. Naravno, s obzirom na njene porodične obaveze i celu situaciju, to neće biti televizijska serija.

Korel planira da se pojavi u jednom od novih projekata, odnosno novih serija digitalnih platformi. Dakle, fanovi imaju razlog za osmeh na licu, jer se njihova omiljena glumica vraća na ekrane.

Biće to četrnaesti projekat u karijeri ove turske glumice. Poslednji projekat na kojem je Berguzal Korel radila je film pod nazivom Azizler. Poslednja serija u kojoj je imala zaista ozbiljnu ulogu, odnosno glavnu ulogu je Vatanim Sensin.

Odradila je sjajan posao i u seriji Karadayi u kojoj je glumila Feride. Pored ovih projekata pojavila se još u serijama Bitmeyen sarki, 1001 noć, Zeytin dali i drugim.

NOVO - Pet miliona za Gokce Bahadir!

 By: Milt-TV Exposed